Αποτρίχωση

Laser & IPL

Beaute Αποτριχωση ipl

Υπάρχουν δύο μέθοδοι αποτρίχωσης για γρήγορα και μόνιμα αποτελέσματα, το δυοδικό laser και η φωτόλυση με ειδικό φίλτρο αποτρίχωσης.

Σε περιοχές με έντονη τριχοφυϊα και περιοχές μεγάλης επιφάνειας, όπως είναι οι περιοχές του σώματος, για να έχουμε μόνιμα αποτελέσματα πρέπει να κάνουμε αποτρίχωση με laser. Επειδή, όμως, το χρώμα και η υφή της τρίχας δεν είναι παντού το ίδιο, πρέπει να συνδυάσουμε δύο διαφορετικά μήκη κύματος. 

Στο ινστιτούτο μας διαθέτουμε laser και IPL μηχάνημα, έτσι ώστε να διαλέγουμε κάθε φορά την ιδανική θεραπεία. Επίσης η αποτρίχωση γίνεται μόνο από την επαγγελματία αισθητικό, για να μπορεί να κρίνει κάθε φορά τον τύπο της τρίχας και τον φωτότυπο του δέρματος ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τα μηχανήματα είναι τελευταίας τεχνολογίας, δεν ερεθίζουν, προκαλούν ελάχιστο πόνο.

Αυτή η μέθοδος αποτρίχωσης ενδείκνυται για όλη την διάρκεια του χρόνου και για όλες τις ηλικίες (ακόμα και για εφήβους).

Ηλεκτρόλυση

Η ριζική αποτρίχωση με τη μέθοδο της ηλεκτρόλυσης είναι η μοναδική μέθοδος ολικής και μόνιμης αποτρίχωσης. Με τη ριζική στοχεύουμε μία μία τρίχα και καταστρέφουμε τα αναγεννητικά της κύτταρα. 

Είναι μία μέθοδος η οποία δεν έχει καθόλου αντενδείξεις, ούτε παρενέργειες. Ενδείκνυται για τις περιοχές του προσώπου και για συγκεκριμένες περιοχές του σώματος.

Beaute Αποτριχωση ηλεκτρολυση

Κερί

Beaute Αποτριχωση κερι

Η αποτρίχωση με κερί είναι μία ασφαλής και ήπια μέθοδος αποτρίχωσης. Ενδείκνυται για όλες τις περιοχές του σώματος και για συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου καθώς και για όλες τις ηλικίες. Το κερί που χρησιμοποιούμε είναι βιολογικό και περιέχει καλμαντικά συστατικά. 

Οι ειδικοί χειρισμοί σε συνδυασμό με το καλής ποιότητας υλικό, σας εγγυάται μία αποτρίχωση μεγάλης διάρκειας , χωρίς ερεθισμούς και χωρίς θυλακίτιδες.