Ευεξία

Μασάζ αρωματοθεραπείας

Beaute Ευεξία χαλαρωτικό μασάζ

Χαλαρωτικό μασάζ σώματος, κεφαλής και προσώπου με αιθέρια έλαια. Μία θεραπεία ευεξίας, χαλάρωσης, ανακούφισης από τον πόνο και ψυχικής ηρεμίας. 

Η εμπειρία μας σε spa, μας δίνει την δυνατότητα να σας προσφέρουμε ένα εντελώς εξατομικευμένο μασάζ, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. 

Αυτό συμβαίνει γιατί ο πελάτης επιλέγει κάθε φορά το αιθέριο έλαιο που θα περιέχεται στο λάδι με το οποίο γίνεται το μασάζ και με ειδικές μαλάξεις επιμένουμε στα σημεία που έχουν περισσότερη ανάγκη.

Μασάζ με ηφαιστειογενείς πέτρες

Είναι μία θεραπεία ζεστή και χαλαρωτική, μιας και οι ηφαιστειογενείς πέτρες έχουν την ιδιότητα να μεταδίδουν την ενέργεια και τη θερμότητά τους αργά και σταδιακά. Έτσι, κάνοντας μασάζ στο πρόσωπο και σε όλο το σώμα χρησιμοποιώντας  τις πέτρες, οι μύες χαλαρώνουν, το σώμα ζεσταίνεται και απορροφά θετική ενέργεια. 

Αυτό το είδος μασάζ προσφέρει μια απόλυτη αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης

Beaute Ευεξία μασάζ με πέτρες

Χαλαρωτικό μασάζ πλάτης

Beaute Ευεξία μασάζ πλάτης

Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα με την πλάτη και τον αυχένα τους. Η καθιστική ζωή, η λάθος στάση σώματος αλλά και η αλλαγή θερμοκρασίας μας προκαλούν πόνο. 

Στο ινστιτούτο μας διαθέτουμε μία θεραπεία η οποία συνδυάζει ηλεκτροθεραπεία και χειρομασάζ με ηφαιστειογενείς πέτρες. 

Έτσι ξεμπλοκάρουμε τους μύες και τους χαλαρώνουμε. Είναι μία θεραπεία λίγο επώδυνη αλλά τελειώνει με ένα αίσθημα χαλάρωσης και ευεξίας. 

Peeling και μάσκα σώματος

Το σώμα μας πολλές φορές αφυδατώνεται και δεν είναι αρκετή η ενυδάτωση που προσφέρει μια κρέμα. Κάποιοι από τους λόγους που μπορεί να προκαλέσουν αυτή την αφυδάτωση είναι: η ηλικία και η έλλειψη ορμονών, η αλλαγή θερμοκρασίας και η υπερέκθεση στον ήλιο.

Γι’ αυτό προτείνουμε αυτή την θεραπεία η οποία περιλαμβάνει απολέπιση σε όλο το σώμα και επάλειψη μάσκας. Η μάσκα παραμένει στο σώμα σε θερμό περιβάλλον μέχρι να απορροφηθεί. Στη συνέχεια κάνοντας μασάζ τοποθετούμε ενυδατική κρέμα σε όλο το σώμα. Η θεραπεία αυτή είναι πολύ χαλαρωτική και αφήνει ένα δέρμα βελούδινο και απαλό.

Προτείνεται σαν θεραπεία χαλάρωσης σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. περιποίηση νύφης), καθώς και σαν μέθοδος διατήρησης του καλοκαιρινού μαύρισματος.

Beaute Ευεξία peeling σώματος