Μακιγιάζ

Νυφικό μακιγιάζ

Beaute μακιγιάζ νυφικό μακιγιάζ

Η ημέρα του γάμου σας είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής σας.

Εμείς αναλαμβάνουμε λοιπόν, να κάνουμε ακόμη πιο όμορφη και ξεχωριστή αυτή τη μέρα. Με την πολυετή πείρα μας στο νυφικό μακιγιάζ και την συνέπειά μας, φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια για ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Το νυφικό μακιγιάζ πρέπει να είναι διακριτικό για να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά και την φυσική ομορφιά της νύφης, αλλά ταυτόχρονα να είναι και έντονο για να μην αλλοιώνεται από τον έντονο φωτισμό που χρησιμοποιείται για την φωτογράφιση. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να έχει διάρκεια για να είναι αψεγάδιαστο μέχρι το τέλος της βραδιάς.

Για ένα καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς υπερβολικό μακιγιάζ, δημιουργούμε μαζί με την νύφη ένα εξατομικευμένο πακέτο περιποίησης προσώπου, ώστε το δέρμα να είναι υγιές, καθαρό και ενυδατωμένο. Και δεν ξεχνάμε φυσικά να κάνουμε το ίδιο και για τη μητέρα της νύφης!

Πρωινό - βραδινό μακιγιάζ

Η αγάπη και το πάθος μας για το μακιγιάζ, μας κάνει να ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις νέες τάσεις της μόδας και να χρησιμοποιούμε τα καλύτερα προϊόντα. Έχοντας πολυετή πείρα στον χώρο, μπορούμε να αναδεικνύουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας με φυσικό τρόπο ανάλογα με την περίσταση.

Επιλέγουμε διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων και έντασης ανάλογα με τον τύπο του μακιγιάζ. Στο πρωινό δίνουμε μία νότα ξεκούρασης και λάμψης χρησιμοποιώντας πιο απαλές αποχρώσεις χωρίς μεγάλες αντιθέσεις. Στο βραδινό χρησιμοποιούμε φωτοσκιάσεις, ειδικές πούδρες και έντονα χρώματα για να έχουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 

Beaute μακιγιάζ πρωινό μακιγιάζ

Μακιγιάζ ειδικών περιστάσεων

Beaute μακιγιάζ μακιγιάζ ειδικών περιστάσεων

Στις σημαντικές στιγμές της ζωής σας, όπως ορκωμοσία, αρραβώνας, γάμος κοντινού προσώπου, κάποια κοινωνική εκδήλωση αναλαμβάνουμε το μακιγιάζ σας. 

Χάρη στην πολυετή μας πείρα στον χώρο του μακιγιάζ, μπορούμε να σας φροντίσουμε  ώστε να είστε μοναδική κάθε στιγμή.

Σχηματισμός φρυδιών

Τα σωστά σχηματισμένα φρύδια, με το κατάλληλο μέγεθος και πάχος συμβάλλουν στην αρμονία του προσώπου. Για να διαμορφώσουμε σωστά τα φρύδια, λαμβάνουμε υπ’ όψη μας την ηλικία, το σχήμα προσώπου, το σχήμα ματιών, το προσωπικό γούστο και τον τρόπο μακιγιάζ. 

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις γνώσεις μας και την πολυετή πείρα μας, σας εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα. 

Beaute μακιγιαζ Σχηματισμός φρυδιού