Περιποίηση άκρων

Αντιγήρανση χεριών και κηλίδες

Beaute Περιποίηση άκρων περιποιηση ακρων χερια

Τα χέρια μας είναι εκτεθειμένα συνεχώς στο κρύο, στη ζέστη, στα απορρυπαντικά, στον ήλιο και χρειάζονται μία επιπλέον περιποίηση και φροντίδα. Επίσης, μεγαλώνοντας εμφανίζονται οι κηλίδες, οι οποίες αποτελούν ένα αισθητικό πρόβλημα των χεριών.

Γι’ αυτόν το λόγο στο ινστιτούτο μας διαθέτουμε εξειδικευμένη θεραπεία ενυδάτωσης και αντιγήρανσης, χρησιμοποιώντας ένα μηχάνημα με μαγνητικά πεδία. Εφαρμόζουμε ηλεκτρικώς φορτισμένα προϊόντα και τοποθετούμε ειδικά γάντια, με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε την καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων ενώ συγχρόνως τα μαγνητικά πεδία βελτιώνουν την κυτταρική λειτουργία.

Για την αντιμετώπιση των κηλίδων χρησιμοποιούμε το μηχάνημα του παλμικού φωτός, το οποίο διαθέτει ειδικό φίλτρο για να αποχρωματίζει τις κηλίδες καθώς και τις πανάδες στο πρόσωπο. Το πρόβλημα λύνεται με μία μόνο εφαρμογή.

Μανικιούρ απλό και ημιμόνιμο

Για μία ολοκληρωμένη εμφάνιση, μία γυναίκα επιβάλλεται να έχει και περιποιημένα άκρα. Τα χέρια της πρέπει να είναι ενυδατωμένα και τα νύχια της καλοσχηματισμένα. Στο ινστιτούτο μας προσφέρουμε περιποίηση και βάψιμο νυχιών με πολύ καλής ποιότητας μανό.

Είναι πολύ σημαντική η ποιότητα του υλικού, έτσι  ώστε να παραμείνουν τα νύχια δυνατά και υγιή. Με αυτόν τον τρόπο, σας εγγυόμαστε ότι το απλό ή το ημιμόνιμο μανικιούρ σας θα έχει διάρκεια χωρίς να επιβαρυνθούν τα νύχια.

Beaute Περιποίηση άκρων μανικιούρ

Πεντικιούρ

Beaute Περιποίηση άκρων πεντικιούρ

Η περιποίηση των κάτω άκρων είναι μία θεραπεία που περιλαμβάνει τη φροντίδα σκληρύνσεων, κάλων αλλά και το σχηματισμό των νυχιών. Είναι μία ολοκληρωμένη περιποίηση κατά τη διάρκεια της οποίας γίνεται απολέπιση και εφαρμόζεται επίσης μάσκα, έτσι ώστε να καθαριστεί και να ενυδατωθεί όλη η επιφάνεια.

Μας ενδιαφέρει η περιοχή του πέλματος να είναι υγιής και καλαίσθητη. Τα νύχια στη συνέχεια βάφονται με πολύ καλής ποιότητας υλικά, τα οποία προσφέρουν διάρκεια και προστασία.