Πρόσωπο

Βαθύς καθαρισμός

Εφαρμόζεται σε περιπτώσεις ακμής, αλλά και για ένα υγιές δέρμα. Αντιμετωπίζουμε τις βλάβες του δέρματος από την ακμή, καθαρίζουμε τους πόρους και απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα. Έτσι έχουμε σαν αποτέλεσμα ένα καθαρό δέρμα, χωρίς σημάδια και ουλές.

Η συχνότητα με την οποία πρέπει να κάνουμε καθαρισμό εξαρτάται από τις ανάγκες του δέρματός μας. Μπορεί να χρειαστεί 1-2 φορές τον χρόνο, μέχρι και 1 φορά τον μήνα.

Η θεραπεία είναι συνδυαστική, εφαρμόζεται ατμός και όζον, υπέρηχος, οξέα, υψίσυχνα και το αποτέλεσμα είναι ένα δέρμα καθαρό, υγιές και ενυδατωμένο!

Βαθύς καθαρισμός

Καθαρισμός με υδροδερμοαπόξεση

με υδροδερμοαπόξεση

Μία θεραπεία βαθύ καθαρισμού του δέρματος με τη βοήθεια της
υδροδερμοαπόξεσης. Με αυτή τη μέθοδο, κάνουμε εξαγωγή σμήγματος και
καθαρίζουμε την επιδερμίδα από μαύρα στίγματα χωρίς τη χρήση ατμού και
συγχρόνως κάνουμε και βαθιά ενυδάτωση. Είναι μία συνδυαστική θεραπεία
ανώδυνη, χωρίς ερεθισμό και δε χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας.
Με αυτή τη μέθοδο επιτυγχάνουμε:

 • Απολέπιση
 • Βαθύ καθαρισμό προσώπου
 • Ενυδάτωση σε βάθος και αναζωογόνηση της επιδερμίδας
 • Ελαστικότητα και βελτίωση του χρώματος του δέρματος.

Καθαρισμός με υπερήχους

Ένας πιο ήπιος καθαρισμός, ο οποίος απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τα επιφανειακά στίγματα. Δεν είναι βαθύς καθαρισμός, όμως διατηρεί το δέρμα καθαρό και βοηθάει πολύ και στην ενυδάτωση.

Εφαρμόζεται σε δέρματα ξηρά, που δεν χρειάζονται τόσο τον καθαρισμό, όσο μια καλή ενυδάτωση. Έτσι, καταφέρνουμε να απομακρύνουμε τα επιφανειακά στίγματα, τα νεκρά κύτταρα και να ενυδατώσουμε το δέρμα.

Καθαρισμός με υπερήχους

Καθαρισμός με οξέα

Καθαρισμός με οξέα

Θεραπεία που συνδυάζει ήπιο καθαρισμό και ρύθμιση της έκκρισης του σμήγματος. Είναι ιδανική για πολύ λιπαρά δέρματα καθώς και για αυτά που έχουν σημάδια ακμής. 

Πολλές φορές τα δέρματα που έχουν ταλαιπωρηθεί από ακμή, παρουσιάζουν ορισμένες περιοχές πολύ λιπαρές και άλλες πολύ αφυδατωμένες, με αποτέλεσμα να χρειάζονται ρύθμιση. Ενδείκνυται επίσης και για ασφυκτικά δέρματα.

Οξέα (AHAs)

Υπάρχει ποικιλία οξέων που βρίσκονται στα φρούτα ή σε διάφορα τρόφιμα. Εφαρμόζοντας τα σωστά οξέα, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος, αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα και συγχρόνως ενεργοποιούμε τη φυσική διαδικασία κυτταρικής αναγέννησης. Έτσι το αποτέλεσμα έχει μεγάλη διάρκεια. Εφαρμόζονται για να:

 • βελτιώσουμε την υφή του δέρματος
 • μειώσουμε τις λεπτές γραμμές
 • αποκτήσουμε φωτεινότητα και λεύκανση
 • απαλύνουμε τα σημάδια της ακμής
Οξέα AHAs

Δερμοαπόξεση με διαμάντι

Beaute προσωπο δερμοαποξεση

Μια προηγμένη θεραπεία μικρο-δερμοαπόξεσης με αναρρόφηση για πρόσωπο και σώμα. Οι κεφαλές είναι φτιαγμένες από γνήσια διαμάντια κομμένα με laser. Αφαιρούμε έτσι τα νεκρά κύτταρα και λειαίνουμε την επιδερμίδα, ενώ συγχρόνως με την ήπια αναρρόφηση, ενεργοποιούμε το ίδιο μας το δέρμα ώστε να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη.

Η μέθοδος αυτή είναι ανώδυνη, μη επεμβατική, χωρίς ερεθισμούς και παρενέργειες.

Για το πρόσωπο είναι μία θεραπεία ανανέωσης και λεύκανσης. Ιδανική και για τα σημάδια ακμής καθώς και για τις λεπτές γραμμές. Για το σώμα είναι μία θεραπεία για τις ραγάδες και για τα σημάδια ακμής στην πλάτη.

Ραδιοσυχνότητες

Μία μη επεμβατική θεραπεία για τη σύσφιξη του προσώπου και τη διαμόρφωση του περιγράμματός του. Με τη βοήθεια των ραδιοσυχνοτήτων, θερμαίνονται οι ιστοί και ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες, με αποτέλεσμα την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το αποτέλεσμα είναι παρόμοιο με αυτό του χειρουργικού lifting!

Συσφίγγει επιδερμικά το χαλαρωμένο δέρμα, βελτιώνεται το οβάλ του προσώπου και γίνονται πιο λείες οι ρυτίδες! Είναι μία θεραπεία ανώδυνη, χωρίς ερεθισμούς.

προσωπο ραδιοσυχνοτητες

Φωτοανάπλαση

Beaute προσωπο φωτοναπλαση

Με τη χρήση παλμικού φωτός διεγείρουμε τους ινοβλάστες για παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Έτσι, αντιμετωπίζουμε:

 • σημάδια της επιδερμίδας, ουλές και κηλίδες
 • λεπτές γραμμές και ρυτίδες
 • τη λιπαρότητα της επιδερμίδας.

Ανάλογα με τη χρήση, επιτυγχάνουμε ανάπλαση, αντιγήρανση, επιδερμική σύσφιξη, λεύκανση του προσώπου καθώς και των κηλίδων στα χέρια.

Microneedling & μεσοθεραπεία

Μία μικρο-επεμβατική, μη χειρουργική μέθοδος ανάπλασης, εξαιρετικά αποτελεσματική! Με τη χρήση ενός ατομικού μηχανήματος με ακίδες, μικροτραυματίζουμε το δέρμα, “σπάμε” το φραγμό του και διοχετεύουμε βιταμίνες, πεπτίδια και άλλα ενεργά συστατικά. Συγχρόνως, μηχανικά ενεργοποιούμε τους ινοβλάστες και προκαλούμε παραγωγή περισσότερου κολλαγόνου και ελαστίνης. Με αυτή τη θεραπεία επιτυγχάνουμε:

 • επιδερμική σύσφιξη
 • ανάπλαση και αντιγήρανση
 • τη διαμόρφωση του οβάλ του προσώπου
Beaute προσωπο microneedling

Μαγνητικά πεδία

Beaute προσωπο μαγνητικα

Μία σειρά θεραπειών που γίνονται με τη βοήθεια των μαγνητικών πεδίων. Τα προϊόντα που εφαρμόζονται είναι ηλεκτρικώς φορτισμένα και με τη βοήθεια του μηχανήματος ενεργοποιούνται. Περιλαμβάνει θεραπείες για:

 • ρύθμιση του pH της επιδερμίδας
 • ενυδάτωση και απευαισθητοποίησης αλλεργικών δερμάτων
 • λεύκανση
 • αντιγήρανση και σύσφιξη
 • αντιγήρανση χεριών

Είναι μία σειρά θεραπειών εναλλακτική, μη επεμβατική και με προϊόντα φυσικά και χωρίς συντηρητικά. Ενδείκνυται ακόμη και για εγκύους και λεχώνες.

Μεσοθεραπεία

Μία θεραπεία με την οποία ενεργοποιούμε τη διαδικασία της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης και συγχρόνως εγχέουμε δραστικά συστατικά στο μεσόδερμα, στο σημείο δηλαδή όπου γίνεται όλη η λειτουργία του δέρματος. Έτσι, αυτή η ηλεκτροθεραπεία είναι πολύ αποτελεσματική και με διάρκεια. 

Τη χρησιμοποιούμε για αντιγήρανση και για επιδερμική σύσφιξη. 

Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, συνήθως τη συνδυάζουμε και με άλλες θεραπείες όπως ραδιοσυχνότητες ή fraxpeel.

μεσοθεραπεία

Φωτοδυναμική θεραπεία

Beaute προσωπο φωτοδυναμικη

Η φωτοδυναμική θεραπεία είναι μία καινοτόμος, μη θερμική και μη επεμβατική μέθοδος. Λάμπες LED εκπέμπουν χρωματιστό φως σε συγκεκριμένα μήκη κύματος, ενεργοποιώντας υποδοχείς του δέρματος. Χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση της κυτταρικής δραστηριότητας, τη μείωση των φλεγμονών καθώς και για επούλωση. Διεγείρει επίσης το λεμφικό σύστημα, αποβάλλοντας έτσι τοξίνες.

Είναι μία θεραπεία 100% φυσική, για όλους τους τύπους δέρματος, για όλες τις ηλικίες και για όλους τους μήνες.

Φυτικό peeling - Green Peel

Ένα peeling 100% φυτικό χωρίς κανένα χημικό πρόσθετο και χωρίς οξέα.
Αποτελεί μία φυσική και ασφαλή μέθοδο απολέπισης και ανάπλασης σε βάθος. Το
συγκεκριμένο peeling εφαρμόζεται σε 3 στάδια, ανάλογα με τις ανάγκες του
δέρματος και τα προβλήματα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε.
Με το φυτικό peeling μπορούμε να αντιμετωπίσουμε:

 • Σημάδια ακμής και ουλές
 • Διεσταλμένους πόρους
 • Ρυτίδες
 • Χαλάρωση
 • Πρόωρη γήρανση και φωτογήρανση
 • Υπερμελαγχρώσεις
 • Επιδερμική χαλάρωση στο σώμα
 • Ραβδώσεις
Φυτικό peeling

Υπέρηχος

Beaute προσωπο Υπέρηχος

Μία θεραπεία ήπια καθαριστική και πολύ ενυδατική. Ξεκινάμε και κάνουμε την καθαριστική φάση του υπέρηχου, μαλακώνουμε το σμήγμα και το φέρνουμε στην επιφάνεια. Έτσι, επιτυγχάνουμε έναν ήπιο καθαρισμό. 

Στη συνέχεια, με τη φωνοφόρεση, διεισδύουμε στο δέρμα δραστικά συστατικά και βιταμίνες. Με αυτόν τον τρόπο, έχουμε μία ολοκληρωμένη και βαθιά ενυδάτωση και λάμψη.

Dermapen

Μία μη επεμβατική αλλά πολύ αποτελεσματική και στοχευμένη θεραπεία. Ένα μηχανικό fraxpeel, ένα μηχάνημα που στοχεύει πάνω στις ρυτίδες και στα σημάδια κι έτσι έχουμε πλήρη ανάπλαση. 

Εφαρμόζεται εξαιρετικά μαζί με το ατομικό fraxpeel σε όλο το πρόσωπο και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά!

Beaute προσωπο dermapen

Ηλεκτροθεραπεία

Beaute προσωπο ηλεκτροθεραπεια

Για την αντιμετώπιση της μυϊκής χαλάρωσης του προσώπου και του λαιμού, χρησιμοποιούμε ειδικό μηχάνημα ηλεκτροθεραπείας. Έτσι, δίνουμε το έναυσμα στους μύες να γυμναστούν, οπότε και συσφίγγουν.

Εάν το μυϊκό σύστημα είναι χαλαρό, καμία θεραπεία σύσφιξης δεν έχει αποτέλεσμα. Γι’ αυτό το λόγο, είναι απαραίτητη αυτή η σειρά θεραπειών.

Θεραπείες λαιμού

Σε όλες τις θεραπείες προσώπου συμπεριλαμβάνεται και η περιποίηση του λαιμού φυσικά. Υπάρχουν όμως και κάποιες εξειδικευμένες και στοχευμένες θεραπείες για το λαιμό. Για τη μυϊκή και επιδερμική χαλάρωση. Εφαρμόζουμε:

 • φυτικό peeling – green peel
 • ηλεκτροθεραπεία για την εκγύμναση των μυών του λαιμού
 • ραδιοσυχνότητες
 • μεσοθεραπεία
 • fraxpeel

Κάνοντας όλα αυτά, έχουμε ένα αποτέλεσμα ολοκληρωμένο και το οβάλ του προσώπου παραμένει σφικτό!

Beaute προσωπο θεραπειες λαιμου