Σώμα

Ραδιοσυχνότητες

Beaute σωμα ραδιοσυχνοτητες

Είναι μια μη επεμβατική θεραπεία επιδερμικής σύσφιξης και αναγέννησης του δέρματος χωρίς πόνο και χωρίς καθόλου ερεθισμό. 

Με τη βοήθεια της θερμότητας, ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες κι έτσι έχουμε παραγωγή περισσότερου κολλαγόνου και ελαστίνης. Το ίδιο μας το δέρμα αντιδρά και βελτιώνεται από την πρώτη κιόλας φορά. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά και έχουν μεγάλη διάρκεια.

Cavitation

Είναι μία θεραπεία κρουστικού υπέρηχου, την οποία χρησιμοποιούμε σαν μια μέθοδο αναίμακτης λιποαναρρόφησης. Ο υπέρηχος καταστρέφει τη δομή του λιποκυττάρου κι έτσι αυτό αποδομείται και στη συνέχεια απομακρύνεται από τον οργανισμό μας μέσω του λεμφικού συστήματος.

Γι αυτό το λόγο, συνδυάζουμε πάντα αυτή τη θεραπεία με μία συνεδρία λεμφικής παροχέτευσης. Έχουμε άμεσα αποτελέσματα, 2-4 πόντους από την πρώτη κιόλας συνεδρία χωρίς πόνο και χωρίς ερεθισμό.

Beaute σωμα cavitation

Ενδοδερμία

Beaute σωμα ενδοδερμια

Είναι μία μη επεμβατική μέθοδος λιπογλυπτικής σώματος. Γίνεται μηχανικά ένα είδος μασάζ, με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται η λεμφική κυκλοφορία, προκαλείται τοπική υπεραιμία και διεισδύονται δραστικά συστατικά και έτσι τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Επιτυγχάνουμε: 

 • αποτοξίνωση
 • μείωση πόντων
 • λείανση της επιδερμίδας

Συνδυάζεται με υπέρηχο και είναι μία ολοκληρωμένη θεραπεία, ανώδυνη και χωρίς ερεθισμούς.

Μεσοθεραπεία

Η βασική στοιβάδα της επιδερμίδας είναι η στοιβάδα στην οποία γίνεται όλη η λειτουργία του δέρματος. Εκεί παράγεται η ελαστίνη και το κολλαγόνο και αναπλάθονται τα κύτταρα της επιδερμίδας. 

Η κλασική μεσοθεραπεία είναι έγχυση προϊόντων στην βασική στοιβάδα της επιδερμίδας. Στο ινστιτούτο μας όμως, δεν προτείνουμε να κάνετε απλή μεσοθεραπεία, κάνουμε microneedling και μεσοθεραπεία μαζί. Με αυτόν τον τρόπο, τη στιγμή που “ξυπνάμε” το ίδιο μας το δέρμα με το roller, εγχέουμε και δραστικά ουσίες όπως καφεΐνη, φύκια, αμινοξέα στη στοιβάδα αυτή. Έτσι, τα αποτελέσματα είναι μοναδικά και με μεγάλη διάρκεια.
Εφαρμόζουμε αυτό το συνδυασμό θεραπειών για:

 • αδυνάτισμα
 • σύσφιξη
 • ραγάδες
 • αντιγήρανση σώματος
Beaute σωμα μεσοθεραπεια

Ηλεκτροθεραπεία

Παροχές Σώμα Ηλεκτροθεραπεία

Θεραπεία παθητικής γυμναστικής. Με τη χρήση pads δίνουμε στον οργανισμό την εντολή να γυμναστεί. Γίνονται πολλές επαναλήψεις  σε διάφορες μυϊκές ομάδες, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε: 

 • αδυνάτισμα
 • χάσιμο πόντων σε τοπικό πάχος χωρίς καθόλου χαλάρωση
 • αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
 • μυϊκή σύσφιξη
 • αποτοξίνωση

Είναι μια θεραπεία χωρίς καμία παρενέργεια, ερεθισμό και πόνο.

Microneedling

Εφαρμόζουμε το dermaroller σε όλα τα σημεία του σώματος. Με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιούμε τους ινοβλάστες και έχουμε παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ενώ συγχρόνως ενεργοποιούμε την κυτταρική ανανέωση. Η επιδερμική σύσφιξη είναι ορατή καθώς και το τοπικό χάσιμο πόντων.

Σε αυτή τη θεραπεία μετά την εφαρμογή του dermaroller τοποθετούμε μία παραπλαστική μάσκα για καλύτερα αποτελέσματα.

Beaute σωμα microneedling

Χειρομασάζ

Beaute σωμα Χειρομασάζ

Το μασάζ κατά της κυτταρίτιδας και σμίλευσης του σώματος είναι μία διαχρονική και παραδοσιακή θεραπεία. Με εξειδικευμένες κινήσεις και χειρισμούς ενεργοποιούμε συγκεκριμένα σημεία του σώματος και προκαλούμε λεμφική αποσυμφόρηση, τοπική υπεραιμία και σμίλευση. 

Με αυτόν τον τρόπο, αντιμετωπίζουμε προβλήματα που επιμένουν και βοηθάμε στην αντιμετώπιση της  κατακράτησης υγρών.

Λεμφικό drainage

Με τη χρήση pads ενεργοποιούμε τη λεμφική κυκλοφορία. Πολλές φορές το λεμφικό μας σύστημα μπλοκάρει από διάφορες αιτίες: τοξίνες, καθιστική ζωή, ορμόνες. Έτσι, με το λεμφικό drainage, συμβάλλουμε στην αποσυμφόρησή του και βοηθάμε το σώμα μας στην αντιμετώπιση της κατακράτησης υγρών. 

Η θεραπεία αυτή συνδυάζεται και με άλλες μεθόδους αδυνατίσματος, για να μπορεί το σώμα να αποτοξινώνεται και να λειτουργεί καλύτερα.

Beaute σωμα Λεμφικό drainage​

Μαγνητικά πεδία

Beaute σωμα Μαγνητικά πεδία

Πρόκειται για μια μοναδική θεραπεία για την αντιμετώπιση των ραγάδων και της επιδερμικής χαλάρωσης.

Με τη βοήθεια μαγνητικών πεδίων και με εξειδικευμένα καλλυντικά ηλεκτρικώς φορτισμένα, επιτυγχάνουμε λύση και στα δύο αυτά προβλήματα συγχρόνως.

Είναι μία εναλλακτική θεραπεία με πρεβιοτικά χωρίς καθόλου πόνο, ερεθισμό, χημικά και parabens. 

Είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, ακόμη και για έφηβες και λεχώνες.

Θεραπεία αντιγήρανσης

Οι θεραπείες αντιγήρανσης περιλαμβάνουν διαφόρων ειδών wrap. Εφαρμόζουμε ειδικό peeling, ήπιο χειρομασάζ με ιδιαιτέρως δραστικά συστατικά και τέλος τυλίγουμε το σώμα με ειδικό, εξειδικευμένο τρόπο.

Έτσι επιτυγχάνουμε την απορρόφηση των δραστικών συστατικών κατά της γήρανσης, ενώ παράλληλα γίνεται αποτοξίνωση του σώματος μέσω της λεμφικής αποσυμφόρησης.

Beaute σωμα αντιγηρανση