Σχετικά με εμάς

Λίγα λόγια για το ινστιτούτο μας

Το ινστιτούτο αισθητικής μας, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της πόλης των Ιωαννίνων, ιδρύθηκε το 1977 από την αισθητικό Βασιλική Πατερούση. Από το 2009 υπεύθυνη είναι η Κωνσταντίνα Πατερούση, αισθητικός και κοσμητολόγος, απόφοιτος του ΤΕΙ Αθηνών. 

Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε, σε ένα ήρεμο και ζεστό περιβάλλον, εξατομικευμένες θεραπείες και προτάσεις ομορφιάς καθώς και υψηλής ποιότητας καλλυντικά προϊόντα, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής στον χώρο και στα εργαλεία που χρησιμοποιούμε.

Όλα αυτά τα χρόνια ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις στον χώρο της αισθητικής και εκπαιδευόμαστε τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Παρακολουθούμε σεμινάρια, συμμετέχουμε σε συνέδρια και επισκεπτόμαστε εκθέσεις, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες. Εκπαιδευόμαστε σε νέες θεραπείες και πρωτόκολλα για να αντιμετωπίζουμε με πιο αποτελεσματικό τρόπο διαφόρων ειδών προβλήματα όπως: ακμή, δυσχρωμίες, υπερτρίχωση, παχυσαρκία. Το ινστιτούτο μας είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.

Κωνσταντίνα Πατερούση

Η υπεύθυνη του ινστιτούτου Κωνσταντίνα Πατερούση γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Το 2003 αποφοίτησε από τη σχολή αισθητικής και κοσμητολογίας του ΤΕΙ Αθηνών. Το 2004 δούλεψε ως αισθητικός στο spa του ξενοδοχείου “Μεγάλη Βρεταννία”, το μεγαλύτερο city spa της χώρας, σε ένα πολυτελές και απαιτητικό περιβάλλον. 

Συγχρόνως, το 2004 δίδασκε μαθήματα κατεύθυνσης σε δημόσια λύκεια τεχνολογικής κατάρτισης. Το 2005 γυρίζει στα Ιωάννινα όπου συνεργάζεται με την μητέρα της στο δικό τους ινστιτούτο. 

Χάρη στην προϋπηρεσία της στην δημόσια εκπαίδευση, γίνεται εξετάστρια πιστοποίησης πτυχίων στα δημόσια ΙΕΚ αισθητικής.

02.Σώμα
Κωνσταντίνα Πατερούση
Αισθητικός – κοσμητολόγος Τ.Ε.Ι. Αθηνών
Ιδιοκτήτρια Ινστιτούτου Αισθητικής

Η Κωνσταντίνα Πατερούση είναι επίσης κοσμητολόγος, κατέχει ιδιαίτερες γνώσεις όσον αφορά στα συστατικά και τη σωστή χρήση των καλλυντικών, μιας και οι δραστικές ουσίες των προϊόντων πρέπει να συνδυάζονται με τον κατάλληλο τρόπο έτσι ώστε να παρέχουν στο δέρμα θεραπεία, τροφή και προστασία.

Έχει πολυετή πείρα στον χώρο του μακιγιάζ. Την έχουν εμπιστευτεί πολλές γυναίκες για την ημέρα του γάμου τους, έχει αναλάβει το μακιγιάζ σε επιδείξεις μόδας καθώς και σε παραστάσεις χορού. Έχει πάθος με την ομορφιά και την ευεξία και είναι πάντα δίπλα στον πελάτη για να προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία της.

Our Amazing Team

Sodales ut eu sem integer vitaenec feugiat

stefan stefancik QXevDflbl8A unsplash

Melissa Peterson

Creative Head

Suspendisse potenti nullam ac tortor. Amet aliquam id diam maecenas amet dictum sitamet.

milad b fakurian OYZxrgnitBo unsplash

Nicolas Anderson

Marketing Director

Neque gravida in fermentum et sollicitudin ac orci phasellus egestas dignissim suspendisse.

Annette Ferintor

Brand Designer

Pellentesque eu tincidunt tortor aliquam nulla facilisi cursus sit amet dictum sit amet justo.